Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

περιοδεία της υποψήφιας Δημάρχου Κομοτηναίων, Ελένης Λαφτσή

Επίσκεψη σε καφενεία σε περιοχές που διαμένουν Μουσουλμάνοι συμπολίτες μας στην περιοχή Αλωνότοπος (Χαρμαναλί), επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και κοντά στο Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, πραγματοποίησε την Τρίτη το βράδυ (18-02-14) η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηναίων, Ελένη Λαφτσή.
Στις συναντήσεις που έγιναν  κυριάρχησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, όπως η Ανεργία, η παντελής έλλειψη  σε βασικά έργα υποδομής, οδοποιίας αλλά και ύδρευσης-αποχέτευσης, -ακριβώς επειδή  είναι εκτός σχεδίου πόλεως-, παρ’ όλο που είναι υποχρεωμένοι να  πληρώνουν  Δημοτικά τέλη.
Ειδικά για την περιοχή Αλωνότοπου(Χαρμανλί) όπου κατοικούν 400 οικογένειες, τα εκατό παιδάκια  επειδή δεν υπάρχει σχολείο, αναγκάζονται να πηγαίνουν σε κοντινά σχολεία,  καθώς  εδώ και χρόνια δεν εισακούγονται  οι εκκλήσεις των κατοίκων, για λειτουργία σχολικής μονάδας, από τους κυβερνώντες σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.
«Μην τους αφήνετε να σας κοροϊδεύουν και να σας υφαρπάζουν την ψήφο σας, που είναι η δύναμή σας. Οι υποψήφιοι τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ, που τώρα παρουσιάζονται ως «Ανεξάρτητοι» υποψήφιοι, είναι αυτοί που έχουν υποκύψει και εφαρμόζουν τις υποχρεώσεις του Μνημονίου,  καταστρέφοντας ζωές ανθρώπων, ξεχνώντας ότι οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί. Δοκιμάστε κι εμάς, που ιδεολογικά δεσμευόμαστε να  έχουμε σε προτεραιότητα τον άνθρωπο και να βοηθάμε την κοινωνία», σημείωσε στην κουβέντα με τους κατοίκους, η κ. Λαφτσή.

«Εδώ και 50 χρόνια συνεχώς μας υπόσχονται και ποτέ δεν γίνεται τίποτα, έχουμε αγανακτήσει και από τα δύο κόμματα. Απλά μας θυμούνται λίγους μήνες πριν τις εκλογές», τόνισαν οι κάτοικοι στην υποψήφια Δήμαρχο .