Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Επίσκεψη υπ. Δημάρχου Ελένης Λαφτσή σε καφενεία και στα νεόκτιστα της οδού Περδίκα

Σε ένα πολύ θετικό κλίμα συνεχίστηκαν οι συναντήσεις της υποψηφίας Δημάρχου Κομοτηναίων, Ελένης Λαφτσή με Μουσουλμάνους συμπολίτες μας  σε καφενεία της πόλης.
Τόσο η κ. Λαφτσή, όσο και οι συνεργάτες της που τη συνόδευαν, έγιναν δέκτες παραπόνων, για την εγκατάλειψη που βιώνουν από πλευράς της τωρινής Δημοτικής Αρχής.
Ειδικότερα οι δημότες στάθηκαν  στους αυξημένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ, ενώ οι κάτοικοι στα νεόκτιστα της οδού Περδίκα, πέρα από σχεδόν ανύπαρκτα έργα υποδομής, έθεσαν τον πάγιο αίτημά τους, που εδώ και 25 χρόνια, ενώ έχουν πληρώσει και ίσως διπλοπληρώσει τα οικόπεδα που έχουν τα σπίτια τους, εντούτοις δεν έχουν αποκτήσει τους τίτλους ιδιοκτησίας τους.
Από την  πλευρά της  κ. Λαφτσή ετέθη το θέμα της οικονομικής κρίσης, η οποία έχει πάρει πια  μορφή ανθρωπιστικής κρίσης και αυτό αποτυπώνεται ακόμα και στα παραδοσιακά καφενεία, που είναι άδεια, εν αντιθέσει με άλλες χρονιές, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πολίτες σκέφτονται ακόμα και το ένα ευρώ.
«Μια ανθρωπιστική κρίση των μνημονίων και της λιτότητας, για τα οποία ποτέ ο κ. Πετρίδης δεν όρθωσε το ανάστημά του, αλλά τα υπηρέτησε πιστά και τώρα αυτοχαρακτηρίζεται και ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος», σημείωσε η κ. Λαφτσή.
Η υποψήφια Δήμαρχος προχώρησε και σε διάλογο με τους δημότες της οδού Περδίκα, οι οποίοι πλέον εκφράζονται ανοικτά, στηλιτεύοντας την απουσία του Δημάρχου Κομοτηναίων, Γιώργου Πετρίδη από τις προηγούμενες εκλογές, αλλά και των έργων που υποσχέθηκε, αποδεικνύοντας ότι, δεν πιστεύουν πια  στα προεκλογικά παραμύθια και στα απλά χτυπήματα στην πλάτη, αλλά ζητούν ουσιαστικά ΕΡΓΑ.

Η κ. Λαφτσή κάλεσε για άλλη μια φορά τους δημότες να τολμήσουν να κάνουν την αλλαγή και να δώσουν την ευκαιρία και σε νέους έντιμους ανθρώπους, -σαν κι αυτούς-, να αποδείξουν ότι, στους Δήμους μπορούν να γίνουν έργα, που θα στοχεύουν στην πραγματική βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, θα εστιάζουν στην κοινωνική πολιτική και στην ανάπτυξη και δεν θα είναι έργα βιτρίνας, σπαταλώντας πόρους του ΕΣΠΑ.