Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Επίσκεψη Ε.Λαφτσή στις εκδηλώσεις Φαναρίου την Καθαρά Δευτέρα



Κοντά στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Φαναρίου και στις εκδηλώσεις που κάθε χρόνο πραγματοποιεί την Καθαρά Δευτέρα, βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηναίων, Ελένη Λαφτσή μαζί με τους συνεργάτες της.
Η κ. Λαφτσή  αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του συλλόγου και   τους συνεχάρη, που αψηφώντας τον βροχερό καιρό τήρησαν και φέτος το έθιμο με την παραδοσιακή φασολάδα στα ξύλα!
Στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ, στάθηκε στην εγκατάλειψη των οικισμών του Δήμου, αλλά και στην Αλληλεγγύη που ευτυχώς υπάρχει μεταξύ των πολιτών, αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία.
Συγκεκριμένα η κ. Λαφτσή τόνισε στις δηλώσεις της:
«Στην δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει σήμερα η κοινωνία μας, αυτές οι μέρες είναι ημέρες ανάπαυλας και διαφυγής από την καθημερινότητα, μέσα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι, όπως ο αξιόλογος και αξιέπαινος σύλλογος Φαναρίου, που  πραγματικά αποτελεί μια πολιτιστική ανάσα, μέσα στην πολιτιστική απραξία του Δήμου Κομοτηναίων.
Στις μέρες που έρχονται, με τη σημειολογία που αυτές έχουν, θα ήταν ουσιαστικό νομίζω να αναπτύξουμε περαιτέρω τις αρχές της Αλληλεγγύης και της Ανθρωπιάς. Αρετές που έχει με το παραπάνω  ο λαός μας, όχι για να αναπληρώσουμε την ανύπαρκτη κοινωνική πολιτική, από τις ανύπαρκτες κοινωνικές δομές του Δήμου Κομοτηναίων, αλλά  κυρίως, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να σταθούμε όρθιοι σαν κοινωνία. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία που δίνεται από τους συλλόγους στις τοπικές αρχές, να έρθουν επιτέλους στους εγκαταλελειμμένους οικισμούς, να δουν τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν, καθώς  εδώ αλλά και στους άλλους οικισμούς,  έχουν να πατήσουν το πόδι τους από τις προηγούμενες εκλογές. Εύχομαι καλή Σαρακοστή και Καλό Πάσχα».