Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ε. Λαφτσή από Αίγειρο:"...ψήφος στη σημερινή Δημοτική Αρχή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ψήφος στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου"

 Την Αίγειρο επισκέφθηκε το Σάββατο 29/3 η δημοτική παράταξη ΠΟΛΗ-τική ΑΝΑΤΡΟΠΗ και συζήτησε με τους κατοίκους του οικισμού τα μεγάλα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη λειψυδρία, την ανύπαρκτη αγροτική οδοποιΐα, την ανυπαρξία της καθαριότητας που μόνο τώρα προεκλογικά γίνεται. Επίσης τόσο τα ακριβά τιμολόγια νερού όσο και το κόστος του πετρελαίου αλλά και της ΔΕΗ εκτινάσσουν το κόστος παραγωγής στα ύψη. Ταυτόχρονα οι κάτοικοι στηλίτευσαν την επί σειρά ετών απουσία του Δημάρχου Κομοτηνής και τόνισαν ότι ο Δήμαρχος ουσιαστικά τους αγνόησε.
Η υποψήφια Δήμαρχος Ελένη Λαφτσή τόνισε πως η δική της Δημοτική Αρχή θα λειτουργήσει διαφορετικά από την σημερινή, θα συζητά και θα σχεδιάζει μαζί με τους κατοίκους. Σημείωσε επίσης ότι ψήφος στη σημερινή Δημοτική Αρχή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ψήφος στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, γιατί ο Δήμαρχος είναι "παιδί" του Βενιζέλου.
Και στην Αίγειρο οι κάτοικοι δήλωσαν έτοιμοι για την αλλαγή στον Δήμο Κομοτηνής.