Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΠΟΛΗ-τική ΑΝΑΤΡΟΠΗ"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
"ΠΟΛΗ-τική ΑΝΑΤΡΟΠΗ"
Η πρώτη συνεδρίαση του Νέου Δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή Προεδρείου,Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής "σημαδεύτηκε" απ΄την χωρίς αρχές και στο παρασκήνιο σύμπραξη της παράταξης της κ.Καζάκου με αυτήν του κ.Δαπέργολα, με μοναδικό κοινό στόχο να αποκλείσουν την αντιπροσώπευση της παράταξής μας και από τις δύο επιτροπές. Αντιπροσώπευση που με βάση την αρχή της αναλογικότητας δικαιούμασταν.
Παραχαράσσοντας την εκφρασμένη πριν από λίγους μήνες θέληση των δημοτών-που ανέδειξαν την παράταξή μας 3η αυτοδιοικητική δύναμη-προχώρησαν σε συμφωνία εκτός δημοτικού συμβουλίου,στο σκοτάδι και απροκάλυπτα μεθόδευσαν να "μοιραστούν" μεταξύ τους και τις 3 θέσεις σε κάθε μία από τις δύο επιτροπές,οι οποίες ελέω Καλλικράτη, αναλογούσαν συνολικά στην αντιπολίτευση.
Το νέο ήθος που εμφορείτο η μία και η χειμαρρώδης αντιμνημονιακή ρητορική του άλλου , "κατέρρευσαν" (με μία; ) μετά την ανομολόγητη συναλλαγή.
Ενας αντιδημοκρατικός τρόπος συγκρότησης των επιτροπών (με βάση τον Καλλικράτη),αξιοποιήθηκε από τους "νέους συνεταίρους" ως εργαλείο αποκλεισμού και αντιδημοκρατικής εκτροπής.Με τις επιλογές τους έδειξαν τελικά το αληθινό τους πρόσωπο,την πραγματική πολιτική τους συγγένεια και το πώς πρόκειται να πορευθούν στο μέλλον.
Η παράταξή μας,ανεξάρτητα από τα όποια εμπόδια,θα συνεχίσει αταλάντευτα να υπερασπίζεται τις ανάγκες των δημοτών,τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας ,με βάση τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε απέναντι στους συμπολίτες μας.Εκ των πραγμάτων θα ρίξουμε το βάρος μας στο δημοτικό συμβούλιο και πρωτίστως στην κοινωνία η οποία θα είναι και ο τελικός κριτής για τις επιλογές όλων.
Η επικεφαλής της παράταξης
ΠΟΛΗ-τική ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΕΛΕΝΗ ΛΑΦΤΣΗ
Δημοτική Σύμβουλος