Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχ. Η/Υ του Πολυτεχνείου Κρήτης, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Τηλεπικοινωνίες από το Imperial College του Λονδίνου, και κάτοχος της διεθνούς Πιστοποίησης Διαχείρισης Έργων PMP® (Project Management Professional).

Έχοντας εργαστεί παλαιότερα στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα, τα τελευταία 10 χρόνια εργάζομαι στο Τμήμα Πληροφορικής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, ως Διαχειριστής έργων Πληροφορικής και βραβευμένων Ευρωπαϊκών Συγχρηματοδοτούμενων έργων.

Όντας πολιτικοποιημένος από μικρή ηλικία, μακριά όμως από φοιτητικές παρατάξεις και κομματικές δομές, έχω εκλεγεί στο παρελθόν στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Κομοτηνής, και συμμετείχα ενεργά στην εθελοντική κοινότητα πολιτών Komotinistas.

Έχοντας ως στόχο να συνεισφέρω με την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά μου ώστε να επιλυθούν οριστικά προβλήματα της καθημερινότητας της πόλης μας, πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε ένα όραμα στη Κομοτηνή και στους συμπολίτες μας. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από άλλες πόλεις, οι οποίες όχι μόνο έχουν επιλύσει παρόμοια προβλήματα, αλλά έχουν καταφέρει να προσφέρουν στους κατοίκους ποιοτικότερες συνθήκες διαβίωσης.